Прес-релізи благодійного фонду “Мальовниче Прикарпаття”

Посилення вмінь і навичок громадян щодо фінансової грамотності, управління бюджетом домогосподарства та особистими фінансами є важливим питанням для українців. Особливо в сучасних умовах, коли необхідно працювати над подоланням соціально-економічних наслідків пандемії.

Саме тому проектний офіс БФ “Мальовниче Прикарпаття” підготував та подав проект “Гаманець знань” для участі в конкурсі “Людяність і взаємодопомога”. Переможці цього конкурсу отримають часткове покриття витрат на реалізацію проекту від Міжнародного фонду “Відродження” і Представництва Європейського Союзу в Україні.

Метою проекту “Гаманець знань” є навчання фінансової грамотності учнів 9-11 класів закладів загальної середньої освіти Долинської, Брошнів-Осадської, Більшівцівської, Калуської, Дубівської ОТГ Івано-Франківської області та членів Молодіжних рад ОТГ. Реалізація цього проекту призведе до зменшення рівня психологічної напруженості в родинах через економічні наслідки пандемії COVID-19 шляхом формування у молоді відповідних знань із фінансової грамотності; підвищення рівня підприємницької, фінансової грамотності підлітків для формування можливостей їх реалізації в бізнесовій, фінансовій, управлінській сферах; убезпечення учасників від участі у фінансових пірамідах, інших злочинних схемах, відповідне забезпечення фінансової безпеки їх родин.

Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *