Влада Прикарпаття всебічно сприяє волонтерській діяльності у боротьбі з COVID-19

Сьогодні т.в.о. голови обласної державної адміністрації Віталій Федорів підписав Меморандум про співпрацю в рамках боротьби з COVID-19 зі Спілкою волонтерів Прикарпаття.

Зазначимо, що дана організація із початком поширення коронавірусної інфекції в області активно взялася допомагати літнім людям, малозахищеним верствам населення, надаючи їм пакунки із продуктами харчування. Наразі волонтери планують забезпечити доставку пасхальних кошиків для потребуючих жителів області.

Віталій Федорів подякував представникам організації за їхню громадську ініціативу та наголосив, що обласна влада всебічно сприятиме їхній діяльності у боротьбі з COVID-19  

«Ваша організація добре знана на теренах Івано-Франківщини, адже не перший рік представники спілки допомагають учасниками АТО/ООС, – підкреслив т.в.о. голови облдержадміністрації Віталій Федорів. – Тож, зі свого боку обласна державна адміністрація всіляко сприятиме вашій роботі та надаватиме всебічну підтримку».

Віталій Федорів зазначив, що наразі ситуація з поширенням коронавірусу на Прикарпатті є надзвичайно складною. Це, своєю чергою,  спонукає всіх до об’єднання у боротьбі з хворобою.

Керівник області розповів про роботу, яка проводиться на Івано-Франківщині щодо боротьби з коронавірусом, зокрема, забезпеченість закладів охорони здоров’я засобами індивідуального захисту, медикаментами, апаратами штучної вентиляції легень.  За його словами, левову частку медичних засобів було отримано від Офісу Президента України, а також представників бізнесу. Також він повідомив,  що в області створено благодійний фонд «Мальовниче Прикарпаття», який об’єднав колективи державних організацій та органів державної влади, які перераховують кошти від заробітної плати на протидію COVID-19.

Оригінал – http://www.if.gov.ua/news/vitalij-fedoriv-vlada-prikarpattya-vsebichno-spriyaye-volonterskij-diyalnosti-u-borotbi-z-covid-19

Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *