Два нові проекти благодійного фонду в рамках гуманітарної ініціативи проти пандемії «Людяність і взаємодопомога»

Одразу два проекти подано в жовтні-листопаді благодійною організацією «Благодійний фонд «Мальовниче Прикарпаття» в рамках гуманітарної ініціативи проти пандемії «Людяність і взаємодопомога», що реалізується за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» і Представництва Європейського Союзу в Україні.

Перший проект під назвою «Обізнаний – захищений» має на меті інформування громадян щодо достовірних джерел інформації про пандемію, поширення правдивої інформації про перебіг, наслідки, протидію пандемії в ряді ОТГ Івано-Франківскої області. Проект планується реалізувати в рамках категорії 4 «Інформування та просвітництво» ініціативи «Людяність і взаємодопомога».

Другий – «Дайджест у світ фінансів», що реалізовуватиметься рамках категорії 5 «Подолання соціально-економічних наслідків пандемії» ініціативи «Людяність і взаємодопомога», передбачає посилення вмінь і навичок учнів старших класів шкіл ОТГ нашої області щодо фінансової грамотності, управління бюджетом домогосподарства та особистими фінансами.

Leave a comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *